Зошто да не изберете нас?

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. се наоѓа на патот бр. 68 Zhongchuang, округот Songjiang, Шангај, кој е специјализиран за истражување и развој и производство на машини за преработка на храна, го стави научното истражување, производството, продажбата и услугата во сеопфатно модерно претпријатие , главни производи се: машина за обложување, автоматска линија за производство на колачиња, линија за производство на ултразвучни колачиња, автоматска производна линија за формирање колачи за колачи…

 • фабрика 5
 • фабрика 8
 • фабрика 4
 • фабрика 6
 • фабрика 7
 • фабрика 3
 • фабрика 9

Стабилност на производот и квалитетна услуга!

Обезбедете им на клиентите безбедни и сигурни машини и решенија за храна.

истакнати производи

Направивме проекти.

Проверете ги нашите производи.

Наша предност

 • Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

 • Професионален производител на машина за храна веќе 20 години.Нашата фабрика се наоѓа во Шангај, Кина.

  Производителот

  Професионален производител на машина за храна веќе 20 години.Нашата фабрика се наоѓа во Шангај, Кина.

 • Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на производи со висок квалитет и исплатливи

  Сертификат

  Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на производи со висок квалитет и исплатливи