Pse na zgjodhet ne?

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. ndodhet në Rrugën Zhongchuang Nr. 68, Distrikti Songjiang, Shanghai, e cila është e specializuar në Kërkimin dhe Zhvillimin dhe prodhimin e makinerive të përpunimit të ushqimit, ajo vendosi kërkimin shkencor, prodhimin, shitjet dhe shërbimin në një ndërmarrje gjithëpërfshirëse moderne. , produktet kryesore janë: makineri ekrustuese, linja automatike e prodhimit të biskotave, linja e prodhimit të biskotave me ultratinguj, linjë prodhimi automatike për formimin e ëmbëlsirave…

 • fabrika 5
 • fabrika 8
 • fabrika 4
 • fabrika 6
 • fabrika 7
 • fabrika 3
 • fabrika 9

Stabiliteti i produktit dhe shërbimi cilësor!

Ofroni klientëve makineri dhe zgjidhje ushqimore të sigurta dhe të besueshme.

produktet e paraqitura

Ne kemi bërë projekte.

Shikoni produktet tona.

Avantazhi ynë

 • Gjithmonë vendos cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.

  Cilësia

  Gjithmonë vendos cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.

 • Prodhues profesional i makinerisë ushqimore për 20 vjet.Fabrika jonë ndodhet në Shanghai, Kinë.

  Prodhuesi

  Prodhues profesional i makinerisë ushqimore për 20 vjet.Fabrika jonë ndodhet në Shanghai, Kinë.

 • Fabrika jonë është rritur në një prodhues Premier ISO9001:2008 të certifikuar të produkteve me cilësi të lartë dhe me kosto efektive

  Certifikata

  Fabrika jonë është rritur në një prodhues Premier ISO9001:2008 të certifikuar të produkteve me cilësi të lartë dhe me kosto efektive