Rreth Nesh

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd.

Kush Jemi Ne

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. është një prodhues i makinerive ushqimore si Makina multifunksionale Encrusting, kubba, Mochi Machine, linja e prodhimit të biskotave dhe bukës, linja e prodhimit të ëmbëlsirave të Hënës (Maamoul) dhe Linja e Prodhimit të Buns Steamed, me pajisje testimi të pajisura mirë. dhe forcë të fortë teknike.

Misioni yne

Ofroni klientëve makineri dhe zgjidhje ushqimore të sigurta dhe të besueshme.Dhe për sa i përket pas shitjes, për t'u ofruar klientëve shërbime të fuqishme, për t'i bërë produktet e klientëve gjithnjë e më të mira dhe të dy palët të mund të punojnë së bashku dorë për dore, që është qëllimi i vetëm i kompanisë sonë.

Vlerat tona

Ushqimi është një gjë e domosdoshme për qeniet njerëzore.Ne jemi të përkushtuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit të makinerive ushqimore për ta bërë ushqimin e klientëve gjithnjë e më të mirë, në mënyrë që njerëzit në të gjithë botën të mund të shohin ushqimin e bërë nga klientët dhe ta bëjnë ushqimin e bërë nga klientët më me ndikim.Ne krijojmë një imazh të markës që ofron shërbime të reja për klientët.

Vite Eksperiencash
Ekspertët Profesionistë
Njerëz të talentuar
Klientë të lumtur

PËRMBLEDHJE E KOMPANISË

Duke u fokusuar në automatizimin e makinerive ushqimore

Fabrika jonë ka një ekip teknik profesional.Inxhinieri ka më shumë se 20 vjet përvojë.Teknikët janë përgjegjës dhe profesionistë.Ofroni shërbim pas shitjes jashtë shtetit.Ne kemi marrë parasysh për ju gjatë gjithë kohës pasi qëllimi ynë është t'u ofrojmë klientëve makineri dhe shërbime të cilësisë së lartë. T'u ofrojmë klientëve makineri dhe zgjidhje ushqimore të sigurta dhe të besueshme.Dhe për sa i përket pas shitjes, për t'u ofruar klientëve shërbime të fuqishme, për t'i bërë produktet e klientëve më të mirë e më të mirë dhe të dy palët mund të punojnë së bashku dorë për dore, që është qëllimi i vetëm i kompanisë sonë. Ushqimi është një gjë e domosdoshme për qenie Njerezore.Ne jemi të përkushtuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit të makinerive ushqimore për ta bërë ushqimin e klientëve gjithnjë e më të mirë, në mënyrë që njerëzit në të gjithë botën të mund të shohin ushqimin e bërë nga klientët dhe ta bëjnë ushqimin e bërë nga klientët më me ndikim.Ne krijojmë një imazh të markës që ofron shërbime të reja për klientët.

Ne kemi më shumë se 20 vjet përvojë praktike në agjenci

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. është një prodhues i specializuar në makineritë ushqimore për më shumë se 13 vjet me pajisje testimi të pajisura mirë dhe forcë të fortë teknike. Ne kemi makina multifunksionale ekstraktuese dhe linja prodhimi që mund të prodhojnë Mochi, Akullore Mochi, Pastiçeri, Bukë 、Torta e hënës (Maamoul) 、Butrat e zier me avull dhe shumë lloje të tjera ushqimesh.

makinë coxinha (15)
takimi i mëngjesit

Licencë biznesi

Informacioni i regjistrimit të biznesit
Përfaqësues ligjor: Znj. Bi Chunhua
Statusi i funksionimit: I hapur
Kapitali i regjistruar: 10 milionë (juanë)
Kodi i unifikuar i kredisë sociale: 91310117057611339R
Numri i identifikimit të tatimpaguesit: 91310117057611339R
Autoriteti i regjistrimit: Administrata e Mbikëqyrjes së Tregut të Distriktit Songjiang Data e themelimit: 14-11-2012
Lloji i biznesit: shoqëri me përgjegjësi të kufizuar (investim ose zotërim i personit fizik)
Periudha e biznesit: 2012-11-14 deri në 2032-11-13
Ndarja administrative: Distrikti Songjiang, Shanghai
Data e miratimit: 2020-01-06
Adresa e regjistruar: Dhoma 301-1, Ndërtesa 17, Nr. 68, Rruga Zhongchuang, Rruga Zhongshan, Distrikti Songjiang, Shanghai
Fusha e biznesit: pajisje dhe aksesorë mekanikë, kushineta dhe aksesorë, materiale dhe produkte metalike, materiale paketimi, produkte gome dhe plastike, pajisje mekanike dhe elektrike, produkte elektronike, pajisje elektrike dhe aksesorë, instrumente, pajisje harduerike dhe elektrike, vegla, kallëpe dhe aksesorë me shumicë dhe pakicë;Zhvillimi i teknologjisë, transferimi i teknologjisë, konsulenca teknike, shërbimet teknike në fushën e shkencës dhe teknologjisë së makinerive dhe pajisjeve, të angazhuar në biznesin e importit dhe eksportit të mallrave dhe teknologjisë, të kufizuara në veprimtaritë e mëposhtme të degëve: makineri dhe pajisje (përveç të veçanta) përpunim.

Ndërmarrja Kombëtare e Teknologjisë së Lartë

Ndërmarrja Kombëtare e specializuar dhe e sofistikuar e Kinës

Patenta e shpikjes

Patent

Nderi ynë

Patenta e Programit

*国家高新技术企业 NDËRMARRJE KOMBËTARE E TEKNOLOGJISË SË LARTË
*中国食品工业协会会员 ANËTARËT E SHOQËSISË KOMBËTARE TË INDUSTRISË USHQIMORE KINËS
*2023 上海市高新技术成果转化项目 2023 SHANGHAI PROJEKTI I TRANSFORMIMIT TË ARRITJEVE TË TEKNIKËS SË LARTË
* 2021中国烘焙十佳品牌制造商 2021 DHJETË PRODHUESIT MË TË MIRË TË MARKAVE TË FURKËSISË KINËS
*ÇMIMI 2021年度中国烘焙行业发展杰出贡献奖 2021 KONTRIBUTI SHQYRTAR PËR ZHVILLIMIN E INDUSTRISË TË PJEKËSISË TË KINËS
*金牌供应商 FURNIZUESI ARTË
*中华全国工商业联合会-烘焙业工会理事 KINA FEDERATION OF INDUSTRY & COMERCE-BUKING INDUSTRY UNION DIRECTOR
*江西省工商联合会-面包商会副会长单位 JIANGXI PROVINCIALE E INDUSTRISË DHE TREGTISË- DHOMA E BUKAVE TË TREGTISË
*江西省工商联合会-面包商会战略协作单位 FEDERACIONI PROVINCIAL I INDUSTRIS DHE TREGTISË-BASHKËPUNIMI STRATEGJIK I OAKERIT TË KOMUNËS SË JIANGXI
*2020中国烘焙行业发展峰会“行业之力” 2020 SAMITTI I ZHVILLIMIT TË INDUSTRISË TË FURKËSISË KINE "INDUSTRY POWER"
*2021中式糕点博览会最佳参展商 EKSPOZITARI MË I MIRË I EKSPO-së KINEZE 2021 PËSTIÇARË

 

Ekspozita

合作公司